Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η  E. ΣKRIMIZEAΣ ΑΒΕΕ με έδρα και εργοστάσιο στα Οινόφυτα Βοιωτίας, ιδρύθηκε το 1967 και λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004 . Υποκατάστημα με παρακαταθήκη των προϊόντων της υπάρχει επίσης και στη Αθήνα. Η ανάπτυξη της εταιρίας μας έρχεται με γοργούς ρυθμούς τόσο στο μέγεθος όσο και στις δυνατότητες παραγωγής αλλά και γκάμας προιόντων. Μια σειρά από μηχανές παραγωγής extruders από 45 mm diam έως 150mm , μηχανολογικός εξοπλισμός όπως κοπτικό με Lazer, CNC router, θερμοφορμαριστικές, γυαλιστική διαμαντιού , στράντζα εν θερμώ , κτλ . αλλά και η μεγάλη μας εμπειρία στην παραγωγή και επεξεργασία πλαστικών υλών , έχουμε καταφέρει να διακριθούμε εστιάζοντας κυρίως σε δύο τομείς προϊόντων :

1) Παραγωγή ημιτελών προϊόντων :
ΦΥΛΛΑ - ΣΩΛΗΝΕΣ - ΠΡΟΦΙΛ - ΔΑΠΕΔΑ - FLEX DOOR

2) Παραγωγή τελικών προϊόντων :
Έπιπλα , φωτιστικά , διαφημισπκές κατασκευές , επιγραφές , διακοσμητικές κατασκευές , προθήκες εντύπων κτλ .

 Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μισού αιώνα, E.ΣΚΡΙΜΙΖΕΑΣ ΑΒΕΕ. έχει κερδίσει τη φήμη ως πάροχος υψηλής ποιότητας προϊόντων και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. Είναι μια φήμη που συγκέντρωσε από ικανοποίηση της εξελισσόμενης  ζήτησης  των πελατώνμέσω της καινοτομίας.

Προκειμένου να πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας των πελατών μας και τα περιβαλλοντικά πρότυπα,η  E.ΣΚΡΙΜΙΖΕΑΣ ΑΒΕΕ αναζητά τα πιο καινοτόμα προϊόντα και διαδικασίες παραγωγής. Από τις εξελίξεις στην υψηλή  απόδοση και τις επενδύσεις, στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών παραγωγής, όπως "Μια εξώθηση Pass ", η E.ΣΚΡΙΜΙΖΕΑΣ ΑΒΕΕ  παραμένει στην αιχμή του κλάδου.

Request Quote

Request sample

Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES