ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ακρυλικό και Plexiglas ®;

    
Είναι το ίδιο. Plexiglas είναι η εμπορική ονομασία του στην αγορά το πρώτο προϊόν ακρυλικό φύλλο. Ακρυλικό E.SKRIMIZEAS Α.Ε., το εμπόριο ονομάζεται TEKNOGLAS έχει παρόμοιες ιδιότητες με το Plexiglas.


Ποιες είναι οι αξιολογήσεις σε φωτιά για τα TEKNOGLAS ακρυλικά;
    
E.SKRIMIZEAS ακρυλικά SA συναντώνται αρκετές αξιολογήσεις φωτιά, συμπεριλαμβανομένης της CC-2 ανά ASTM D-635 και UL-94 HB. Προκειμένου να ανταποκριθεί "εσωτερικό φινίρισμα" του Διεθνούς Κώδικα Κτίριο του απαιτήσεων (κεφάλαιο 8), καθορίστε E.SKRIMIZEAS SA φύλλο ακρυλικό 2 χιλ. για την κατηγορία εφαρμογές C μόνο.


Πώς μπορείται  να καθαρίσετε και να διατηρήσετε το  ακρυλικό;

Ανατρέξτε στο Ακρυλικό E.SKRIMIZEAS SA Οδηγός Επισκευης.


Ποιο είναι το ανακυκλωμένο περιεχόμενο των ακρυλικά;

    
Δεν υπάρχει μετά την κατανάλωση ανακυκλωμένου ακρ
ύλικου , σε E.SKRIMIZEAS Α.Ε προϊόντα , λόγω των οπτικών αναγκών της ποιότητας πολλών εφαρμογών του φύλλου και των προϊόντων μας. Ωστόσο, τα ακρυλικά φύλλα μας και τα πλαστικά  προστατευτικά καθώς και τα ΦΙΛΜ  συγκάλυψης τους είναι ανακυκλώσιμα

* όπως μετά την κατανάλωση ανακυκλώσιμα υλικά 100% -  ISO 14001

* Η ανακύκλωση των προγραμμάτων για το προϊόν αυτό μπορεί να μην υπάρχει στην περιοχή σας.


H   SKRIMIZEAS SA ακρυλικά φύλλα πληρούν τις Ευρωπαϊκής Ένωσης RoHS

(περιορισμός της χρήσης επικίνδυνων ουσιών) σε πρότυπο;
    
Ναι η E.SKRIMIZEAS SA και η ΠΑΡΑΓΩΓΗ από ακρυλικά φύλλα , είναι απαλλαγμένες από οποιαδήποτε ουσίες που ρυθμίζονται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης RoHS στο  πρότυπο. Αυτή η πληροφορία βασίζεται σε  κριτικές  της E.SKRIMIZEAS SA και των πρώτων υλών και των διαδικασιών παραγωγής, και / ή εξωτερική εργαστηριακή ανάλυση.


H E.SKRIMIZEAS SA ακρυλικά φύλλα  πληρούν τις απαιτήσεις του FDA;
    
E.SKRIMIZEAS SA προσφέρει συγκεκριμένες FDA-συμμορφούμενα ποιότητες ακρυλικά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών για περαιτέρω πληροφορίες.


Μήπως E.SKRIMIZEAS SA ακρυλικά περιέχουν πλαστικοποιητές και Bisphenol-A;

    
Όχι η E.SKRIMIZEAS SA στην ΠΑΡΑΓΩΓΗ των ακρυλικών  φύλλών είναι χωρίς Bisphenol-A, καθώς και χωρίς πλαστικοποιητές, όπως το DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP, DNOP και DnHP.

Η πιστοποίηση ειναι με βάση τις κριτικές της E.SKRIMIZEAS SA και των πρώτων υλών και των διαδικασιών παραγωγής, τις πιστοποιήσεις προμηθευτή, και την εξωτερική εργαστηριακή ανάλυση.


Ποιο είναι το υπεριώδες και το ορατό φωτοπερατότητά του E.SKRIMIZEAS SA ακρυλικό;

   Η 
E.SKRIMIZEAS SA ειναι σαφές ακρυλικό φύλλο έχει υν διαπερατότητα του 10-20% (στο εύρος 250-400 nm μήκος κύματος), και το ορατό φως διαπερατότητα 92%.


Θα έπρεπε να ανησυχούμε  για το ακρυλικό κιτρίνισμα όλα αυτά τα χρόνια;

    
Όλα τα πλαστικά, όπως και τα ακρυλικά, καποτε θα ξεπεράσουν με  την πάροδο του χρόνου,το σημειο αντοχής τους ,  με αποτέλεσμα να "κιτρινίζει" και να έχει την αυξημένη ευθραυστότητα.  Ωστόσο, τα ακρυλικά έχουν ανώτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες έναντι των άλλων πλαστικών, όπως πολυανθρακικό(polycarbonate ), και θα κίτρινισουν  πιο αργά από ό, τι πολλά πλαστικά.

Η  E.SKRIMIZEAS SA. διαθέτει 10-ετή ΕΓΓΥΗΣΗ για το κιτρίνισμα για ακρυλικά προϊόντα της. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών για περαιτέρω πληροφορίες.

Request Quote

Request sample

Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES