ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ακρυλικό και Plexiglas ®;

    
Είναι το ίδιο. Plexiglas είναι η εμπορική ονομασία του στην αγορά το πρώτο προϊόν ακρυλικό φύλλο. Ακρυλικό E.SKRIMIZEAS Α.Ε., το εμπόριο ονομάζεται TEKNOGLAS έχει παρόμοιες ιδιότητες με το Plexiglas.


Ποιες είναι οι αξιολογήσεις σε φωτιά για τα TEKNOGLAS ακρυλικά;
    
E.SKRIMIZEAS ακρυλικά SA συναντώνται αρκετές αξιολογήσεις φωτιά, συμπεριλαμβανομένης της CC-2 ανά ASTM D-635 και UL-94 HB. Προκειμένου να ανταποκριθεί "εσωτερικό φινίρισμα" του Διεθνούς Κώδικα Κτίριο του απαιτήσεων (κεφάλαιο 8), καθορίστε E.SKRIMIZEAS SA φύλλο ακρυλικό 2 χιλ. για την κατηγορία εφαρμογές C μόνο.


Πώς μπορώ να καθαρίσετε και να διατηρήσει ακρυλικό;

    
Ανατρέξτε στο Ακρυλικό E.SKRIMIZEAS SA Οδηγός Επισκευης.


Ποιο είναι το ανακυκλωμένο περιεχόμενο των ακρυλικά;
    
Δεν υπάρχει μετά την κατανάλωση ανακυκλωμένου περιεχομένου σε E.SKRIMIZEAS προϊόντα ακρυλικό Α.Ε. λόγω των οπτικών αναγκών ποιότητα πολλών εφαρμογών φύλλου των προϊόντων μας. Ωστόσο, ακρυλικά φύλλα μας και πλαστικό προστατευτικό ταινίες τους συγκάλυψης είναι ανακυκλώσιμα * όπως μετά την κατανάλωση ανακυκλώσιμα υλικά. * Η ανακύκλωση των προγραμμάτων για το προϊόν αυτό μπορεί να μην υπάρχει στην περιοχή σας.


H E.SKRIMIZEAS SA ακρυλικά φύλλα πληρούν τις Ευρωπαϊκής Ένωσης RoHS (περιορισμός της χρήσης επικίνδυνων ουσιών) πρότυπο;

    
Ναι. E.SKRIMIZEAS SA  ακρυλικά φύλλα είναι απαλλαγμένες από οποιαδήποτε από τις ουσίες που ρυθμίζονται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης RoHS πρότυπο. Αυτή η πληροφορία βασίζεται κριτικές E.SKRIMIZEAS SA πρώτων υλών και των διαδικασιών παραγωγής, και / ή εξωτερική εργαστηριακή ανάλυση.


H E.SKRIMIZEAS SA ακρυλικά φύλλα  πληρούν τις απαιτήσεις του FDA;
    
E.SKRIMIZEAS SA προσφέρει συγκεκριμένες FDA-συμμορφούμενα ποιότητες ακρυλικά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών για περαιτέρω πληροφορίες.


Μήπως E.SKRIMIZEAS SA ακρυλικά περιέχουν πλαστικοποιητές και Bisphenol-A;
    
Όχι η E.SKRIMIZEAS SA ακρυλικά φύλλα είναι χωρίς Bisphenol-A, καθώς και κάθε πλαστικοποιητές, όπως το DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP, DNOP και DnHP. Η πιστοποίηση με βάση τις κριτικές του E.SKRIMIZEAS SA πρώτων υλών και των διαδικασιών παραγωγής, τις πιστοποιήσεις προμηθευτή, και / ή εξωτερική εργαστηριακή ανάλυση.


Ποιο είναι το υπεριώδες και το ορατό φωτοπερατότητά ofE.SKRIMIZEAS SA ακρυλικό;

   Η 
E.SKRIMIZEAS SA ειναι σαφές ακρυλικό φύλλο έχει υν διαπερατότητα του 10-20% (στο εύρος 250-400 nm μήκος κύματος), και το ορατό φως διαπερατότητα 92%.


Θα έπρεπε να ανησυχούν για το ακρυλικό κιτρίνισμα όλα αυτά τα χρόνια;

    
Όλα τα πλαστικά, όπως ακρυλικά, θα ξεπεράσει την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα να "κιτρινίζει" και την αυξημένη ευθραυστότητα. Ωστόσο, ακρυλικά έχουν ανώτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες έναντι άλλων πλαστικά, όπως πολυανθρακικό(polycarbonate ), και θα κίτρινισουν  πιο αργά από ό, τι πολλά πλαστικά.Η  E.SKRIMIZEAS SA. διαθέτει 10-ετή εγγύηση για το κιτρίνισμα για ακρυλικά προϊόντα της. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών για περαιτέρω πληροφορίες.

Request Quote

Request sample

Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES