ΕΠΙΠΕΔΑ ΦΥΛΛΑ

Όποια και αν είναι οι απαιτήσεις ή ανάγκες, διαφανή ranger μας έχει την ικανότητα να ταιριάζουν.  


                                   PMMA - PC - P S - PP  -PETG

Τα teknoglas ® είναι ΡΜΜΑ ακρυλικά φύλλα. Παράγοντα ι από 1,5 έως 20 mm πάχος και ως 2,05 m πλάτος. Με φωτοδιαπερατότητα μεγαλύτερη του γυαλιού και με άριστη αντοχή στις περιβαλλοντικές συνθήκες και σε πολλά χημικά, μπορεϊ να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος βιομηχανικών και αρχιτεκτονικών εφαρμογών. Τα teknoglas ® είναι εντελώς ανακυκλώσιμα.


Τα teknocarb είναι πολυκαρβονικά συμπαγή φύλλα με όλα τα πλεονεκτήματα του Polycarbonate: πρακτικά άθραυστα, διαφανή, με αντοχή σε εξωτερικές συνθήκεςPC είναι εξαιρετική για υπαίθριες εφαρμογές όπου το γυαλί που χρησιμοποιείται σήμερα. Παγοδρόμια χόκεϊ, πινακίδες, οθόνες, κράνη ποδηλάτου, στάσεις λεωφορείων, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, δημόσια τηλέφωνα, σκάλες, εμφανίζει τροφίμων / bin / διαχωριστικά, στην εσωτερική διακόσμηση, οθόνες, εσωτερική φωτεινές επιγραφές, βιτρίνες εφαρμογές και αποκλειστικά αξεσουάρ σχεδιασμού είναι μερικές δημοφιλείς εφαρμογές.

Πλαστικά Μηχανικών
 
Είμαστε οι ειδικοί ακρυλικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παράγουν άλλες πλαστικές ύλες. Πολλοί από τους πελάτες μας δουλεύουν τόσο με πλαστικό PMMA και της μηχανικής για τη βιομηχανία. Είναι όλοι χαρούμενοι να πάρει τόσα πολλά διαφορετικά υλικά από το ίδιο αξιόπιστο προμηθευτή και είναι στην ευχάριστη θέση να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα μέσα από αυτές τις συνέργειες.
Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα απόσπασμα από κάποια μηχανολογικά πολυμερή ότι μπορούμε να επιτύχουμε:

     PP
     PE
     PA
     POM
     PET
     PTFE


Ράβδοι, ράβδοι, κοίλες ράβδους, φύλλα, έχουμε όλα σε απόθεμα. Φανταστείτε έναν προμηθευτή που σας επιτρέπει να αναμιγνύετε όλα τα προϊόντα ...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ     για τις ανάγκες σας ... E.SKRIMIZEAS SA!

Request Quote

Request sample

Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES