ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Είτε με κοπή, κατεργασία, κάμψη ή τo τελικό φινίρισμα, το ακρυλικό φύλλο Teknoglas είναι ένα ευκολομεταχείριστο προϊόν. Απαιτεί λίγα, και όχι πάντα, εργαλεία πέραν εκείνων που συνήθως βρίσκονται σε ένα καλά εξοπλισμένο κατάστημα και επιτρέπει την επίτευξη του τελικού προϊόντος με δεκάδες διαφορετικές μεθόδους.
Χάρη στις εγγενείς θερμοπλαστικές του ιδιότητες, το ακρυλικό γίνεται εξαιρετικά εύπλαστο με τη θέρμανση. Η ιδιότητά του αυτή του επιτρέπει να διαμορφώνεται σε οποιοδήποτε σχήμα, το οποίο διατηρεί όταν ψύχεται. Το 
ακρυλικό φύλλο Teknoglas ανταποκρίνεται στη θερμική και ψυχρή μορφοποίηση με τη χρησιμοποίηση κατάλληλων μεθόδων.
Για την κοπή των ακρυλικών φύλλων
Teknoglas μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία ποικιλία εργαλείων (επιτραπέζια μαχαίρια, δρομολογητές ή πριόνια) εξοπλισμένων με ειδικές λεπίδες κοπής ακρυλικού. Οι άκρες μπορούν να γυαλιστούν ακόμη και με φλόγα, για να επιτευχθεί ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Τα ακρυλικά φύλλα Teknoglas μπορούν επίσης να διακοσμηθούν με μεταξοτυπίες και διακοσμητικά φιλμ βινυλίου. Για την ένωση και κόλληση των φύλλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν κόλλες, βίδες, μπουλόνια ακόμη και συγκόλληση με υπέρηχους.

Η Ε.ΣΚΡΙΜΙΖΕΑΣ ΑΒΕΕ διαθέτει πιστοποίηση κόλλησης με τέλειο αποτέλεσμα!!!

Στα Tεχνικά Xαρακτηριστικά υπάρχει το

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ TEKNOGLAS!!! 

Request Quote

Request sample

Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES