ΧΡΗΣΗ

Τα ακρυλικά φύλλα Teknoglas χρησιμοποιούνται με εκατοντάδες τρόπους σε χιλιάδες προϊόντα καθημερινής χρήσης, από προϊόντα λιανικής πώλησης μέχρι ηλεκτρονικά προϊόντα, αυτοκίνητα, σκάφη και αεροσκάφη.
Εξαιρετικά ευέλικτο και προσαρμόσιμο υλικό,  το είναι ακρυλικό φύλλο που επιλέγεται συχνά για την αντοχή σε κρούση και τις απεριόριστες επιλογές σε χρώματα και σχέδια. Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε παντού ακρυλικά φύλλα.
Ακόμα και το "γυαλί" στο κινητό σας ή στα παράθυρα του αυτοκινήτου
Teknoglas σας μπορεί να είναι ακρυλικό, μία επιλογή λόγω της υψηλής αντοχής που έχει στην κρούση και το μικρό του βάρος. Το ακρυλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για τη δημιουργία πλευρικού και πίσω καθρέφτη.
Αν διαβάζετε αυτή την ιστοσελίδα σε υπολογιστή, ό, τι βλέπετε είναι μέσω ενός ακρυλικού φύλλου. Εάν το δωμάτιο που είστε φωτίζεται από λαμπτήρες φθορισμού, το πάνελ διάχυσης που κρύβει τους λαμπτήρες θα μπορούσε επίσης να είναι κατασκευασμένο από ακρυλικό. Κι επειδή μπορεί να διαμορφωθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα, το
Teknoglas ως υλικό επικρατεί σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα: σε επιγραφές, σε stands προβολής σε σημεία πώλησης ακόμα και σε θήκες για κοσμήματα, ρολόγια και δαχτυλίδια.

Request Quote

Request sample

Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES